Bel voor informatie of vrijblijvende afspraak         Mobiel 06 33 66 85 86         Email info@degrootonderhoud.com

Henk van Zon.
Nico de Groot heeft mij de afgelopen jaren goed geholpen bij een aantal lastige klussen aan mijn monumentale woning (gemeentelijk monument). Dit gebeurde op een deskundige wijze en in een goed werk tempo.

Met lastige klussen, bedoel ik goed voorwerk en schilderwerk aan het vaak moeilijk bereikbaar houtwerk in barokke bouwstijl zoals houten Korinthische zuilen, bewerkte kozijnen en brede dakgoten. Ook herstelwerkzaamheden zoals houtrot reparaties zijn deskundig uitgevoerd.

Nico heeft mij ook goed geholpen bij de restauratie van 100 jaar oude buitenluiken, dit was een  intensieve en langdurige klus die uiteindelijk tot een goed resultaat hebben geleid, de luiken hebben weer een nieuw leven gekregen.”

William Dwars, Apeldoorn
Zeer tevreden over het uitgevoerde herstelwerk. Van reparatie tot schilderen en schoonmaak, van alle markten thuis. Gaat grondig en professioneel te werk en zorgt ervoor dat rommel tot een minimum wordt beperkt. Prettig in de omgang en denkt goed mee.”

Karin de Vries, Purmerend
Nico de Groot heeft in mijn nieuwe huis de muren, trap, kozijnen en deuren gewit dmv spuitverf. De grauwe muren staan weer stralend wit in de verf en hij werkt echt super netjes en vlug. Alles was keurig afgedekt en weer netjes opgeruimd. Ben zeer tevreden en raad iedereen De Groot Onderhoud aan .

Chris & Yvonne, Zwolle
Wij leerden Nico in 2016 kennen toen hij door onze VvE was ingehuurd voor het repareren van houtrot.

We zagen hem elke dag 4 hoog naar boven klauteren op de steiger, toen hebben we hem aangesproken en hem de sleutel gegeven van ons appartement zodat hij niet elke dag hoefde te klauteren. Maar gebruik kon maken van de trap. We hadden al gezien hoe professioneel hij bezig was om de houtrot te repareren. Maar omdat hij nu door ons appartement naar binnen kon, zagen we ook dat hij schoon werkte. Ook bleek hij enorm vriendelijk en prettig in contact.

Twee jaar later kochten we een ander appartement wat toe was aan een algehele metamorfose van de jaren 90 naar het heden. Door de eerdere zeer positieve ervaring met Nico was onze keuze snel gemaakt. Binnen een paar dagen kwam hij in de avonduren langs om onze wensen te inventariseren. Hij dacht heel actief mee, was heel flexibel in zijn werktijden omdat onze verhuizing net na de bouwvak gepland stond. Ook dit keer viel op dat hij heel schoon en netjes werkte. Hij zag ook dingen die niet bij zijn schilderwerkklussen hoorde, maar dacht hier in ook mee in het zoeken naar oplossingen. Bijv. het gemakkelijker afsteken van het oude behang en mogelijkheden om aanslag op de buitenramen te verwijderen. Nico heeft eerst alle oneffenheden in de muren strak afgewerkt, waarna hij gebruik heeft gemaakt van verfspuittechniek, wat tot een heel egaal en strak resultaat leidde. Het afplakken werd erg secuur gedaan, waarna een complete muur in nog geen 10 minuten voorzien was van jeansblauwe verf.

We zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat, en bij een volgende klus zullen we Nico zeker weer benaderen of aan familie, vrienden en kennissen aanbevelen.

2019 Margreet, Zwolle
We hebben Nico gevraagd om binnenshuis onze woning te schilderen en wat muren te behangen. Dit moest en kon ook op korte termijn gerealiseerd worden. Alles is naar tevredenheid afgerond. Nico is betrouwbaar, symphathiek en prettig om mee samen te werken.

juni 2019  Fam. Pelgrim, Zutphen’
‘Nico de Groot van De Groot Onderhoud heeft snel en vakkundig ons huis aan de buitenkant geschilderd, inclusief dakkapel. Hij werkt hard en nauwgezet en alle gemaakte afspraken zijn precies nagekomen. Nico is enthousiast en niet te beroerd extra adviezen te geven en service te geven. Wij zijn zeer tevreden en kunnen deze vakman van harte aanbevelen.

Juli 2019 T. en M. Stouten, Zwolle
‘Nico heeft al het houtwerk aan de buitenkant van onze jaren-30 woning opgeknapt. Rotte plekjes gerepareerd en alles geschilderd. Zeer goede kwaliteit! Flexibel en snel beschikbaar. We hebben Nico aan anderen geadviseerd en zullen in de toekomst ook zeker bij hem terug komen.’

juli/aug 2019 M. Wallink, Zwolle
Nico heeft een fijne manier van de klus offreren en toelichten. Hij staat voor kwaliteit en dit zie je terug in het eindresultaat.
We kunnen ons huis na deze schilderbeurt met een gerust hart achterlaten voor de volgende bewoners.

Johnny van der Stouwe, ApeldoornWoonhuis schilderen + extra werk ivm achterstallig schilderwerk
Nico heeft het schilderwerk van ons huis weer in topconditie gebracht! Kwam netjes langs om een eerlijke offerte op te kunnen stellen. Het schilderwerk zelf is netjes en secuur gedaan en ook achterstallig onderhoud (o.a. rotte drempel) is weer verholpen.

Een volgende keer zullen we Nico zeker weer benaderen! Denkt goed mee, altijd gezellig en hij heeft hier nog gelijk wat extra klussen opgepakt.


Review 10 augustus 2019  André en Willeke, Rossum

Nico komt al jaren bij ons thuis voor periodiek onderhoud aan ons huis. In het begin voornamelijk verfwerk, maar nu ook reiniging van de windveren en dakkapellen en zelfs het stoomreinigen van de vloeren. Nico werkt keurig nauwgezet en hard door. Je kunt altijd op hem rekenen. Hij denkt praktisch mee, waardoor we onderhoud vooruit inplannen en we daardoor op onderhoudskosten besparen. We kunnen Nico van harte aanbevelen.

Review van Mariska Van Beusichem  18-12-2019
De opdracht is heel netjes uitgevoerd. De heer de Groot is een fijn mens, prettig in de omgang. Hij is goed bereikbaar. We konden steeds van hem op aan. Bovendien vonden we de prijs niet te hoog. Van harte aanbevolen!

Februari, 2020. J. van de Schootbrugge, Zwolle
Nico heeft de gehele bovenverdieping (binnen) geschilderd (Spuitverf). Het gaat om houten plafonds, deuren, kozijnen, drempels en traphek. Met muurverf zijn ook alle wanden boven geverfd. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en de samenwerking met Nico beoordeel ik als prettig. Mijn huis dateert van 1880 en er was sprake van schade door twee (voormalig) lekkages en veel broddelwerk wat betreft het voormalige schilderwerk. Nico heeft het plafond en de zijwanden van schroten zeer netjes hersteld door grondig te schuren en naderhand weer op te bouwen en te verven. Wat ik fijn vond, is dat hij diverse apparatuur heeft voor het afzuigen of voorkomen van stof door schuren. Hierdoor is er nauwelijks sprake van stof. Nico is een vakman die hard en nauwgezet werkt. Tijdens het schilderen trof hij een grote houtrotplek aan. Deze heeft hij kundig hersteld via een houtrotreparatie. Met het resultaat ben ik enorm blij. Het overtreft mijn verwachtingen. Deze zomer vraag ik Nico om ook de buitenkant te schilderen. Bij deze beveel ik Nico van harte aan voor schilderwerk en houtrotreparaties. .

Review van Gerrald van Diepen, Wezep
 20-03-2020
Vakman die graag met je meedenkt en prima werk levert. Zeker een aanrader. Duidelijke communicatie en komt afspraken na.

Jan aan het Rot.      April 2020
Met Nico haal je een vakman “pur  sang” in huis.
Hij is zeer sociaal en prettig in de omgang, maakt een duidelijke offerte ( met uitleg)
Er was bij mij enig houtrot geconstateerd, maar dat lost hij vakkundig op met de modernste middelen, ook hier duidelijkheid over de meerkosten.

Maar hij doet veel meer, zoals de terras tegels reinigen evenals de dakgoten.
Nico werkt zeer schoon en wast bovendien de ramen na het schilderen.

Mijn huis is weer voor jaren lang beschermd. Voor een eventuele volgende klus, weet ik waar ik de juiste vakman kan vinden.

Zwolle, Anne van der Kolk
April 2020
Nico heeft mijn achtergevel wit geschilderd en de voorkant van de woning gerestaureerd. Super netjes gewerkt en denkt goed met je mee. Topper die ik iedereen kan aanbevelen.

Review Zwolle, Familie Van Rhijn
Mei 2020
De Groot Onderhoud (DGO) heeft zojuist onze woning
schitterend opgeknapt. Er is bij aanvang uitgebreid de tijd genomen voor het zoeken van de juiste kleur.
Nico de Groot is fijn in het onderling contact en levert z’n werk keurig af. Mocht er iets zijn wat niet helemaal naar wens is, dan zorgt hij ervoor dat het piekfijn opgelost wordt.We waren het eens dat je de kwaliteit van een schilder als volgt kunt meten: Hoe langer je de schilder niet nodig hebt, hoe beter de schilder is!Daarom zullen wij, ook al zal dat nog een tijd duren, graag Nico de volgende keer weer ons huis laten doen!

Zwolle J. Beernink,
Mei 2020

Nico (De Groot Onderhoud) heeft direct de steiger verplaatst nadat hij klaar was bij fam. van Rhijn, Zijn werk en kwaliteit sprak me aan. Service en kwaliteit. Het schilderwerk ziet er weer netjes uit en kan er weer jaren tegen. Hij heeft adviezen gegeven en uitgevoerd tegen een redelijke prijs betreffende achterstallig onderhoud. De ramen schoon, de dakgoten meteen meegenomen. Is niet te beroerd om wat extra te doen, werkt hard door en is fijn in de omgang. Ik beveel hem van harte aan.

Jeroen, Manon en Sven, Zutphen
September 2020
Wij hebben Nico ervaren als een gezellige betrouwbare (vak) man. Hij neemt de tijd om de klus netjes te klaren.
Hij heeft bij ons het buitenschilderwerk naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Werkt hard en secuur, maar neemt ook de tijd voor advies en een praatje.
Van te voren gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
Wij kunnen Nico de Groot zeker aanbevelen!

Neem contact op

Schilderwerk

Goed schilderwerk kan het verschil maken tussen ‘net niet’ en ‘helemaal af’. Bij mooie houten kozijnen of een glad gestucte muur is onprofessioneel schilderwerk vaak goed zichtbaar en dat is zonde van al het mooie werk.

 

Lees meer over
buitenschilderwerk en binnenschilderwerk

Dakreiniging

ÓÓK kunt u  door De Groot Onderhoud uw dak een metamorfose laten ondergaan!
Met een dakreiniging en/of dakcoaten krijgt uw pand een geheel nieuwe uitstraling.
Lees verder

Dakcoaten

Na het dak en/of terras reinigen kunt u deze met een beschermende laag en op kleur door DGO laten coaten.

Geef uw dak of terras een extra dimensie en laat het weer als nieuw stralen!

Lees verder dakcoaten

Lees verder terrascoaten

Klussen en werkzaamheden

U heeft nog kleine klussen die alsmaar blijven liggen, omdat u het druk heeft, er geen zin in hebt of gewoonweg niet weet waar u moet beginnen. Juiste adres voor kleine klussen is De Groot Onderhoud.

Lees verder

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten